Manueel Therapie Rusek

Een leven zonder pijn

Introductie

PatiŽnten Informatie

Behandelingen

Vergoeding

Mijn Adres

Opleidingen

Nascholingen

Algemene Voorwaarden

PatiŽnten Informatie

Tarief

Het tarief voor alle behandelingen is Ä 55,00. Dit tarief is inclusief 21% BTW. Een behandeling duurt een uur. Na afloop van iedere behandeling ontvangt u een nota, die u kunt declareren bij uw ziektekostenverzekeraar. Kijk in uw polisvoorwaarden of bel met uw ziektekostenverzekeraar of Shiatsu-therapie of een natuurgeneeskundig consult wordt vergoed. Meestal valt deze therapie onder de aanvullende verzekering onder het kopje Alternatieve Geneeswijzen. Klik op vergoedingen en u kunt zelf ontdekken of uw polis deze consulten vergoed.

 

Verwijsbrief

Een verwijsbrief via de huisarts is niet noodzakelijk. Alleen als de diagnose van de klacht niet duidelijk is het raadzaam eerst met uw huisarts te overleggen.

 

Registratie

Mijn praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST). De leden van de NVST hebben een erkend diploma en werken volgens vastgestelde kwaliteitseisen. Ze zijn daarnaast onderworpen aan een klacht- en tuchtreglement. Tevens zijn de leden verzekerd voor de beroepsaansprakelijkheid.

 

Meer info over de NVST vindt u op de website www.nvst.nl

 

Declaratiebevoegdheid onder zorgverlener nummer : 029931

Inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel : 04063366

 

Afspraak maken

Behandelingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak. Annuleren van een afspraak is kosteloos tot uiterlijk 24uur voor aanvang van de behandeling.

 

Bel 06-14356080 of 0592-855624 voor meer informatie.

 

Het adres waar de praktijk is gevestigd;

 

Vlinderkleuven 6

9403 ZB Assen

 

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00uur.

ís avonds en Ďs weekends ook mogelijk.