Manueel Therapie Rusek

Een leven zonder pijn

Introductie

PatiŽnten Informatie

Behandelingen

Algemene voorwaarden &

Privacyverklaring

Mijn Adres

PatiŽnten Informatie

Tarief

Het tarief voor alle behandelingen is Ä 55,00. Een behandeling duurt een uur. Na afloop van iedere behandeling ontvangt u een nota, die u kunt declareren bij uw ziektekostenverzekeraar.

 

Vergoeding door Verzekeraars

De meeste verzekeraars vergoeden mijn behandelingen geheel of gedeeltelijk. Kijk in uw polisvoorwaarden of bel met uw ziektekostenverzekeraar. Een Shiatsu-therapie of een natuurgeneeskundig consult wordt vergoed. Meestal valt deze therapie onder de aanvullende verzekering onder het kopje Alternatieve Geneeswijzen. Klik op vergoedingen en u kunt zelf ontdekken of uw polis deze consulten vergoed.

 

Voor een actueel overzicht klik hier:

www.nvst.nl/zorgverzekeraars

 

Denk er aan dat het van uw polis afhangt of en hoeveel u vergoed krijgt! Neem van tevoren contact op met uw verzekering om teleurstellingen te voorkomen!

 

Verwijsbrief

Een verwijsbrief via de huisarts is niet noodzakelijk. Alleen als de diagnose van de klacht niet duidelijk is het raadzaam eerst met uw huisarts te overleggen.

 

Registratie

Mijn praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST) met als lidnummer L1519. De leden van de NVST hebben een erkend diploma en werken volgens vastgestelde kwaliteitseisen. Ze zijn daarnaast onderworpen aan een klacht- en tuchtreglement. Tevens zijn de leden verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid.

 

Meer info over de NVST vindt u op de website www.nvst.nl

 

Declaratiebevoegdheid onder zorgverlener nummer : 029931

Inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel : 04063366

 

Afspraak maken

Behandelingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak.

Bel 06-14356080 voor meer informatie.

 

Het adres waar de praktijk is gevestigd;

Vlinderkleuven 6

9403 ZB Assen

 

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00uur.

ís avonds en Ďs weekends ook mogelijk.